22 Nisan 2013 Pazartesi

Her şey yolunda




İnsanlar kandırılarak büyür. Masum ama tehlikeli yalanlar içinde. Küçükken benim zeki çocugum, güzel kızım, akıllı oğlumsundur genelde. Sonra büyürsün. O kadar da zeki değilsindir fark edersin. Belki de zekisindir ama o kadar yakışıklı değilsindir. O mükemmel çocuk değilsindir. İşte o anda başlarsın her şey yolundaymış gibi davranmaya. Bozuntuya vermezsin. Sanki hep farkındaymışsın gibi sırtlarsın bu hayatı. Bir bir gelmeye başlarken darbeler, devam edersin yürümeye. Bazen çevrendeki herkesi mutluluklara tutunurken bulursun. Bir çukurun içine düşmüşsün sen. Düşmüşsün. Ellerin bağlı, gözlerin kapalı. 

Uykuların parça parça dağılır gecelere. Rüyalarında titrer dişlerin. Ellerin terli uyanırsın her sabah. Yine mi aynı güneş? Umut yok. 

Kendine üzülürken her şey yolundaymış gibi yaparsın. Selamla insanları. Mutlusun onlar için hiç olmadığın kadar. Hep mutlusun. Dönüp sana bakmaya yeltenemez gözlerin. Mutlusun çünkü halihazırda. Unutma, her şey yolunda. 

7 yorum:

  1. Saga sola, oraya buraya, bloga yorum olarak ya daa benim mail kutuma mail adresi birakmani daha kac defa soylemem gerek acaba bay buk? Cik yatagindan silkelen! Bana mail adresini bildir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağ tarafta kocaman yazıyor :(

      Sil
    2. tamam yahu görmemişim ben onu. sana bi kıyak yaptım. ama sır!

      Sil
  2. blogdak' 3 boyutlu viski bardağı, müzik ve bokuwski fotoları. daha ne olsun!

    YanıtlaSil
  3. bilmez miyim! mimlendin bu arada.

    YanıtlaSil
  4. şu yazını okudum daha da bir depresif oldum! yazının yan etkisi olsa gerek :(

    YanıtlaSil